نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

آخرین وضعیت راه‌ها در آستانه تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی | در محور تهران- سمنان- مشهد و برعکس، محدودیت تردد اعمال می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۶۰۶۲
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۱
آخرین وضعیت راه‌ها در آستانه تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی | در محور تهران- سمنان- مشهد و برعکس، محدودیت تردد اعمال می‌شود
رئیس مرکز مدیریت راه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در تعطیلات پیش‌رو به دلیل افزایش حجم تردد در محور‌های کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران- سمنان- مشهد و برعکس، محدودیت تردد در این محور‌ها اعمال می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «منصور فخاران» افزود: تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه (چهارم مرداد۱۴۰۲) تا ساعت ۶ صبح شنبه (هفتم مرداد ۱۴۰۲) از محور‌های کرج- چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران-سمنان-مشهدو برعکس ممنوع است.

وی بیان‌داشت: تردد انواع وسایل نقلیه سواری از ساعت ۱۲ تا ۲۴ امروز در محور کندوان از مرزن آباد به سمت کرج و تهران ممنوع است، همچنین تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ تا ۲۴ روز چهارشنبه در محور کندوان از ابتدای تونل کندوان به‌سمت مرزن‌آباد یک‌طرفه خواهد بود.

فخاران گفت: تردد در محور کندوان در صورت پرحجم بودن ترافیک از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز‌های جمعه (۶ مرداد) و شنبه (هفتم مرداد) از کرج و ابتدای آزادراه تهران- شمال به سمت مرزن‌آباد ممنوع است، همچنین درصورت اعلام مأموران پلیس راه در محل، تردد در آزادراه تهران- شمال به سمت مرزن‌آباد از ساعت ۱۵ تا ۲۴ روز جمعه و شنبه از مرزن‌آباد به سمت کرج و تهران یک‌طرفه خواهد بود.

وی ادامه‌داد: در صورت سنگین بودن بار ترافیکی در محور هراز، از ساعت ۱۴ تا ۲۲ روز جمعه از شمال به جنوب به صورت مقطعی یک‌طرفه خواهد بود.

این مسوول درباره ممنوعیت تردد انواع وسایل نقلیه سنگین در محور کندوان و هراز گفت: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت (به استثنای حاملان مواد سوختی یا فاسد شدنی) از روز چهارشنبه تا شنبه در محور کندوان از محور کرج- چالوس و برعکس ممنوع است. همچنین تردد همه تریلر‌ها از چهارشنبه تا شنبه در محور هراز ممنوع است.

وی اضافه‌کرد: تردد همه کامیون‌ها، کامیونت‌ها (به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی) در محور هراز از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز چهارشنبه و از ساعت ۶ تا ۲۴ روز‌های پنجشنبه و جمعه ممنوع است.

اجرای محدودیت‌ها منوط به افزایش حجم تردد در محور‌ها خواهد بود و چنانچه وضعیت ترافیک عادی باشد، با هماهنگی پلیس‌راه، اجرای محدودیت‌ها کان‌لم‌یکن تلقی می‌شود.

منبع:سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->